e-Mail marketing

mooie elektronische mails versturen was nog nooit zo eenvoudig,
volledig conform de anti-spam policy !

e-mail marketing - mailBLASTER.BE

Verstuurt u nog mailings via Outlook of een ander mail client, dan is het hoog tijd over te schakelen naar een professioneel mailing systeem. Gedaan met berichten op te splitsen per 50 of 100 abonnees. Gedaan om bang te zijn om op een spam lijst terecht te komen. Gedaan om het manueel bijhouden van leden die geen bericht meer willen van u, maak het uzelf gemakkelijk en stuur mooie en professionele berichten naar uw leden met mailBLASTER.BE. Maak inschrijf pagina's en koppel deze aan uw website. Biedt uw leden de kans om zich in of uit schrijven op één of meerdere lijsten zonder dat u zich hier iets moet van aan trekken, alles gebeurd automatisch !

  •  Met mailblaster kunt u het massale verzenden van e-mails naar deelnemerslijsten beheren, op basis van criteria die u heeft ingesteld. Er is geen limiet in het aantal leden, nog in het aantal berichten. Verstuur zoveel berichten of u wilt.
  • De mailinglist is een krachtig tool voor het beheren van uw e-mailberichten, u kunt het verzenden van e-mails volgen en checken of deze door de leden zijn ontvangen. Daarnaast kunt u het tijdstip en de datum zien van de ontvangst van uw berichten.
  • Verzamel informatie met uw leden, en bereid gerichte  e-mails voor. Personaliseer uw e-mails met "placeholders" en maak persoonlijke aansprekingen mogelijk om uw mails nog vertrouwelijker te laten over komen.
  • Maak diverse groepen en stuur berichten enkel naar die leden die er interesse in hebben.
  • De mailinglist werkt volledig online, uw hebt geen kennis van html of andere programmeer talen nodig. U hoeft niets te installeren, alles is online. Bestanden en afbeeldingen kan, u uploaden via de mailinglist, uw moet geen ingewikkelde ftp programma's gebruiken.
  • Integreer uw inschrijfpagina's in uw website om nieuwe leden toe te voegen.
  • De mailinglist respecteert alle regels die nodig zijn om niet als spam aanzien te worden. Leden kunnen zicht uitschrijven op de nieuwsbrief zonder dat jij er iets moet voor doen. Zij kunnen hun gegevens en e-mail adres aanpassen zodat jij er geen werk aan hebt.
  • Uitgebreide statistieken en historiek bieden u in een mum van tijd een volledig overzicht van wie heeft de mail gelzen en wanneer, hoeveel keer heeft hij dezelefde geopend, ...

meer info op
  mailblaster-doorzichtig-klein125.png